Microsoft Rešenja

Supermicro® Microsoft® Sertifikovana Rešeja

Microsoft Tehnologija

Partnetstvo kompanija Supermicro i Microsoft je u funkciji stvaranja vodećih „potpuno sertifikovanih rešenja“ u IT industriji. Ova rešenja su plasirana na visoko optimizovanim i maksimalno fleksibilnim Supermicro serverima i sistemima za skladištenje. Supermicro sistemi su tako dizajnirani da stvaraju značajne prednosti na ovim rešenjima i to u pogledu energetske efikasnosti, performansi i ukupne optimizacije sistema. Ovako primenjen dizajn, zajedno sa ubrzanim uvođenjem inovativnih tehnologija, značajno doprinose tržišnoj vrednosti Microsoft rešenja. U slučaju specifičnih inovativnih tehnologija poput NVMe, Supermicro je etablirani lider sa najširem spektrom proizvoda koje kupci mogu da biraju.

U Microsoft sertifikovana rešenja koja rade na Supermicro hardveru spadaju: Windows server, SQL Server za skladištenje podataka, Ekchange server, hiperkonvergentna rešenja kao što su Storage Spaces Direct, Storage Server i Azure Stack. Ova rešenja su optimizovana za korporativna tržišta kao i za Hibridni, Privatni i javni Cloud. Takođe, Supermicro isporučuje unapred instaliran operativni sistem Windows, za brzo rastuća mala i srednja preduzeća i za korporativne korisnike.

Supermicro neprekidno inovira u oblastima dizajniranja serverskih ploča, šasija, visoko efikasnih napajanja, mrežne interkonekcije i sistema za skladištenje podataka. Pristup gradivnih blokova jedna je od ključnih inovacija u sistemskoj arhitekturi servera. Ovaj vertikalno integrisani pristup dizajnu ubrzava realizaciju optimizovanih Microsoft rešenja, baziranih na korisničkim zahtevima.

Brzo praćenje skladišta podataka za Microsoft® SQL Server®

Microsoft Data Warehouse Fast Track (DVFT) za SQL Server® 2016 dizajniran je tako da pruži korisnicima optimizovane i validirane sistemske arhitekture radi rešavanja izazova opterećenja skladišta podataka, uključujući eksponencijalni rast podataka, zahteve za minimalnim kašnjenjem podataka i bržim vremenom odziva na upite.

Supermicro, zajedno sa Microsoftom, u mogućnosti je da isporuči 70TB SQL Server 2016 DWFT, SQL server najviših mogućih performansi i referentne arhitekture, u klasi 2 socket sistema, upošljavajući visoko efikasne Ultra servere koji koriste NVMe SSD jedinice sa malim kašnjenjem i velikim propusnim opsegom.