Oracle Rešenja

Digitalna transformacija započinje sa vašim podacima

ORACLE Tehnologija

Supermicro rešeja za Oracle aplikacije i baze podataka

Digitalna transformacija sa Supermicro rešenjima za Oracle aplikacije i baze podataka

Današnji svet koji se brzo menja i globalna tržišta koja se razvijaju, zahtevaju od korporacija da se ubrzano menjaju i prilagođavaju novim i sve specifičnijim situacijama, jer inače rizikuju da izgube trku sa konkurencijom. U smislu te konkurentnosti, Digitalna transformacija više nije luksuz, već potreba.

Digitalna transformacija započinje sa vašim podacima

Digitalna transformacija odnosi se na podatke, a Oracle je vodeći proizvođač u toj industriji, sa najčešće korišćenom i standardizovanom platformom za baze podataka i aplikacijama za njihovo upravljanje i analitiku podataka. Oracle-ova moćna tehnologija upravljaja memorisanim bazama podataka omogućava dodatno ubrzanje digitalne transformacije sa analitikom u realom vremenu, nasuprot transakcionim bazama podataka za trenutni uvid i operativne poslovne odluke.

Osigurajte maksimalne performanse svog Oracle Stack-a sa proverenim infrastrukturnim Supermicro rešenjima

Bez obzira da li gradite platformu za transakciona ili radna opterećenja skladišta podataka, Supermicro predstavlja najnovije tehnologije iz ponude kompanija poput Intel-a, AMD-a, Nvidia i softverskih partnera kao što su Nutanix, VMWare i NetApp, kako bi osigurao postizanje vrhunskih performansi u svojim Oracle aplikacijama i bazama podataka. Supermicro obezbeđuje infrastrukturna rešenja sa kompletnom postavkom, uključujući prebacivanje, računanje, skladištenje i izradu rezervnih kopija podataka, u gotovo idealnoj arhitekturi za pojednostavljenje same primene i dalja evetualna proširenja.