RED HAT

Supermicro sistemska rešenja za Red Hat
Hiperkonvergentnu Infrastrukturu za Virtuelizaciju (RHHI-V)

Supermicro Red Hat Rešenja

Novi kompaktni, pojednostavljeni, ekonomični računarski/skladišni sistemi za proširenje IT infrastructure zasnovane na Red Hat-u

Supermikro sistemi u kombinaciji sa Red Hat® Hyperconverged Infrastructure for Virtualization (RHHI-V) nude jednostavne, jeftine i proverene Hyperconverged Infrastructure (HCI) gradivne blokove za pokretanje aplikacija i skladištenje podataka za periferna čvorišta i filijale. Ovi sistemi su dizajnirani za lako proširivanje postojećih instalacija baza podataka u Red Hat okruženjeu. Podržane su Windows i Linux Server aplikacije i virtuelne radne stanice. Prednosti Supermicro sistema koji rade na RHHI-V uključuju:

1 Uštede u vremenu zbog svoje jednostavnosti i modularnog skaliranja
2 Niže troškove, iz razloga što su sve HCI funkcije kao i podrška uključeni u istu cenu
3 U dizajn i proveru rada Sistema ugrađeno je 27 godina Supermicro razvoja i iskustva u kombinaciji sa sveobuhvatnim Red Hat HCI softverskim paketom

Organizacije u industrijama poput energetike, maloprodaje, bankarstva, telekomunikacija i javnog sektora sve se više oslanjaju na kritične aplikacije koje je potrebno primeniti na ograničenom prostoru, uz budžetska ograničenjia i uz manjak kvalifikovanog i stručnog IT osoblja. One imaju potrebu za proširenja brzine i dometa ovih aplikacija, od IT centara pa do rubova mreže.

Supermikro sistemska rešenja koja pokreću RHHI-V dizajnirana su za ova okruženja. U današnjem digitalnom okruženju koje se stalno menja, organizacije traže brže upravljanje i primenu aplikacija, istovremeno smanjujući ukupne troškove eksploatacije. Kako IT raste, tradicionalne infrastrukture zahtevaju dodatni hardver, softver i resurse sa rastom aplikacija. Da bi organizacije ostale relevantne, IT timovi moraju da ostanu efikasni i odgovorni.

HCI tehnologija omogućava jednostavnost i lakoću primene, istovremeno smanjujući ukupne troškove eksploatacije. Sa manje sistema za kotrolu i upravljaje, hiperkonvergentne infrastrukture smanjuju i vreme primene, dizajniranja i samu složenost integracije.

Data Storage Rešenja

Super storage Solutions