Red Hat® OpenStack®

Supermicro rešenja za Red Hat® OpenStack® platformu

SuperMikro rešenja za Red Hat® OpenStack® platformu

Red Hat OpenStack korporativna platforma za postavljanje, skaliranje i upravljanje privatnim oblakom.

Supermicro i Red Hat OpenStack platformska rešenja kombinuju snagu Red Hat OpenStack tehnologije i vodećih računarskih sistema za razne namene, koji proizvodi Supermicro, a sve u cilju stvaranja efikasnog temelja za izgradnju privatnih, hibridnih ili javnih IaaS klaud okruženja.

Predstavljaju visoko skalabilne platforme po principu „ključ u ruke“, otporne na kvarove i spremne za rad, odnosno za pokretanje svih funkcionalnosti u oblaku.

Ova rešenja su izgrađena na sigurnom, pouzdanom i podržanom Red Hat® Enterprise Linux® operativnom sistemu. Poboljšana su integracijom i sa ostalim Red Hat proizvodima kao što su Red Hat Ansible® Automation, Red Hat Satellite i Red Hat Ceph® Storage.

Supermicro i Red Hat OpenStack platformska rešenja takođe čine idealnu osnovu za plasman ove platforme kao usluge (PaaS) sa Red Hat OpenShift® Container Platform - platformom za postavljanje, primenu i upravljanje aplikacijama zasnovanim na kontejnerima u hibridnom oblaku kao i u multi-cloud infrastrukturama.

Supermicro i Red Hat OpenStack rešenja integrišu računarske i skladišne platforme velike gustine u svrhu postizanja najboljih performansi i nivoa skalabilnosti. Pritom se koriste prednosti Intel skalabilnih procesora, NVMe visokih performansi i 25G umrežavanja. Proširiva arhitektura omogućava dinamičko proširenjei kapaciteta u oblak-okruženjima, kako bi zadovoljila ekstremne korisničke potrebe bez funkcionalnih zastoja i složenih procesa.Prednosti Supermicro Red Hat® OpenStack rešenja

Potpuno integrisan, unapred konfigurisan i kompletno istestiran sistem

o U saradnji sa Red Hat-om, Supermicro nudi OpenStack rešenje po sistemu ključ u ruke sa računarima, skladištenjem i umrežavanjem koje je u potpunosti validirano, konfigurisano i optimizovano.

Velika gustina i visoke performanse sa promenljivom arhitekturom

o 2U BigTwin za intenzivne računarske operacije i pristup memoriji, 1U 12x3,5 ”HDD + 4k NVMe server za skladištenje, velikog kapaciteta i poboljšanog IO unosa, 25GbE umrežavanje za povećanje propusnosti i skalabilnosti.

Pouzdan i siguran oblak

o Izgrađen na Red Hat Enterprise Linux-u, poseduje ključne bezbednosne funkcije u formi pojačane Linux bezbednosti.

Brzo postavljanje i objedinjeno upravljanje

o Integrisane Red Hat OpenStack instrukcije za brzo postavljanje platforme;
o Red Hat CloudForms® za praćenje kvota korisničkih resursa, praćenja korišćenja i trenda finansijskog obrta sredstava.
o Mogućnost servisiranja zahteva kupaca u veoma kratkom roku, merenom u satima ili minutama umesto u nedeljama ili danima, bez uticaja na sigurnost, performanse ili raspoloživi budžet.

Automatizovan proces održavanja i ažuriranja

o Integrisanje Red Hat OpenStack Platform Director-a sa Red Hat Ansible Automation alatom omogućava besprekorna ažuriranja, nadogradnje verzija i promene trenutnih konfiguracija u hodu i bez eventualnih funkcionalnih zastoja.

Veoma skalabilan Cloud Storage, za brzu instalaciju

o Red Hat OpenStack platforma sa Red Hat Ceph Storage, idealna su kombinacija za objekt, blok i skladište datoteka, koja može dodatno poboljšati performanse oblaka.